ביתאלטרנטיבה לבצקרביולי

בצק רביולי ללא גלוטן

בצק רביולי נטול גלוטן הוא חלופה טעימה ומודעת לבריאות למנות פסטה מסורתיות. הוא עשוי ממגוון חלופות ללא גלוטן כגון קמח שקדים, קמח טפיוקה וקמח קינואה. הוא גם קל להכנה ויכול לשמש למגוון מנות, מרביולי מלוח ועד קינוחים מתוקים. עם מרקם קליל ואוורירי וטעמו העשיר, בצק רביולי נטול גלוטן בטוח יהפוך לחביב בכל מטבח. לא רק שהיא בריאה יותר מפסטה מסורתית, אלא גם שאפשר להכין אותה במגוון רחב של דרכים עם מגוון מרכיבים. בין אם אתם מחפשים אפשרות לארוחת ערב מהירה או מנת קינוח ייחודית, בצק רביולי ללא גלוטן בטוח יהיה להיט.

מדוע חשובות חלופות ללא גלוטן

גלוטן, חלבון שנמצא בחיטה, שעורה ושיפון, יכול לעורר תגובות שליליות אצל אנשים עם רגישות לגלוטן או צליאק. מצבים אלה עלולים לגרום לאי נוחות במערכת העיכול, דלקת ובעיות בריאותיות אחרות. כתוצאה מכך, אנשים רבים פונים לחלופות ללא גלוטן כדי ליהנות מהמנות האהובות עליהם ללא תופעות הלוואי השליליות.

בצק רביולי ללא גלוטן מציע פתרון פנטסטי למי שרוצה להתענג על טעמי הפסטה המסורתית מבלי לפגוע בבריאותו. על ידי החלפת קמח חיטה בשילוב של קמחים ללא גלוטן, תוכלו ליצור בצק משביע ורב-תכליתי בדיוק כמו עמיתו הממולא בגלוטן.

חקירת מרכיבי בצק רביולי ללא גלוטן

יצירת בצק רביולי נטול גלוטן דורשת בחירה קפדנית של מרכיבים שלא רק מחקים את המרקם והטעם של הפסטה המסורתית אלא גם מספקים יתרונות תזונתיים נוספים. להלן כמה חלופות פופולריות ללא גלוטן המשמשות להכנת בצק רביולי:

קמח שקדים קמח שקדים, העשוי משקדים טחונים דק, הוא מרכיב יסוד באפייה ללא גלוטן. הוא מוסיף טעם מתוק ואגוזי עדין לבצק, תוך שהוא מספק מקור טוב לחלבון, שומנים בריאים וויטמין E. המרקם העדין שלו עוזר ליצור בצק חלק וגמיש המושלם לרידוד ליריעות דקות.

קמח טפיוקה קמח טפיוקה, המופק משורש הקסאווה, הוא עמילן נטול גלוטן הפועל כחומר קושר בבצק. זה עוזר לשפר את הגמישות והלעיסה של הרביולי, נותן לו מרקם אותנטי יותר. קמח טפיוקה הוא גם מקור מצוין לברזל, סידן וויטמין K.

קמח קינואה קמח קינואה, העשוי מזרעי קינואה טחונים, הוא מעצמה תזונתית שמוסיפה לבצק טעם מעט אדמתי. הוא עמוס בחלבון, סיבים וחומצות אמינו חיוניות, מה שהופך אותו לתוספת נפלאה לכל מתכון ללא גלוטן. קמח קינואה עוזר ליצור בצק שמחזיק היטב את צורתו במהלך הבישול ומספק ביס משביע.

Xanthan Gum Xanthan גאם הוא מרכיב נפוץ המשמש באפייה ללא גלוטן לשיפור המרקם והמבנה של הבצק. הוא פועל כחומר מעבה ועוזר למנוע מהבצק להתפורר או להתפרק. מסטיק קסנטן מופק מסוכר מותסס ולעתים קרובות נעשה בו שימוש בכמויות קטנות כדי להשיג את העקביות הרצויה.

יצירת בצק רביולי נטול גלוטן משלך

כעת, לאחר שחקרנו את החשיבות של חלופות ללא גלוטן ואת המרכיבים העיקריים המשמשים בבצק רביולי נטול גלוטן, בואו נצלול לתהליך שלב אחר שלב של יצירת בצק ביתי משלכם. עם כמה מרכיבים פשוטים וקצת סבלנות, אתה תהיה בדרך ליהנות מרביולי ללא גלוטן מעורר תיאבון תוך זמן קצר.

שלב 1:

איסוף המרכיבים שלך כדי להכין בצק רביולי ללא גלוטן, תזדקק למרכיבים הבאים:

- 1 כוס קמח שקדים

- 1 כוס קמח טפיוקה

- 1/2 כוס קמח קינואה

- 1/2 כפיתקסנטן מסטיק

- 1/2 כפית מלח

- 2 ביצים גדולות

ודא שכל המרכיבים שלך מאושרים ללא גלוטן כדי למנוע כל זיהום צולב פוטנציאלי.

שלב 2:

ערבוב החומרים היבשים בקערת ערבוב גדולה

טורפים יחד את קמח השקדים, קמח הטפיוקה, קמח הקינואה, הקסנטן גאם והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. זה מבטיח שהמרכיבים היבשים מפוזרים באופן שווה בכל הבצק, וכתוצאה מכך מרקם אחיד.

שלב 3:

שילוב הביצים יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים ומפצחים לתוכה את הביצים. בעזרת מזלג או ידיים, טורפים בעדינות את הביצים תוך שילוב הדרגתי של תערובת הקמח שמסביב. ממשיכים לערבב עד שנוצר בצק שאגי. אם הבצק מרגיש יבש מדי, אפשר להוסיף כף מים בכל פעם עד שהוא מגיע למרקם הרצוי.

שלב 4:

לישת הבצק מעבירים את הבצק על משטח נקי ומקומח קלות ומתחילים ללוש אותו. בצק ללא גלוטן עשוי לדרוש מעט יותר לישה בהשוואה לבצק פסטה מסורתי כדי לפתח את המבנה שלו. ללוש את הבצק כ-5-7 דקות עד שהוא הופך חלק ואלסטי. אם הבצק מרגיש דביק, אפשר להוסיף מעט קמח טפיוקה כדי למנוע הידבקות לידיים או למשטח העבודה.

שלב 5:

הנחת הבצק לאחר לישה היטב, מעצבים אותו לכדור ועוטפים אותו היטב בניילון נצמד. נותנים לבצק לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות. המנוחה של הבצק עוזרת להרפות את הקמחים נטולי הגלוטן ומאפשרת לבצק להיות גמיש יותר וקל יותר לרדד.

שלב 6:

רידוד הבצק לאחר תקופת המנוחה, אבק קלות את משטח העבודה בקמח טפיוקה ופתח את הבצק. מחלקים את הבצק לחלקים קטנים יותר כדי להקל על הטיפול בו. בעזרת מערוך מרדדים כל נתח בצק ליריעות דקות. כוון לעובי של כ-1/16 עד 1/8 אינץ' (1.5 עד 3 מ"מ) כדי להשיג רביולי עדין.

שלב 7:

מילוי ואטימה של הרביולי מניחים כפיות מהמילוי הרצוי על גבי עלה אחד של בצק מגולגל, ומשאירים מרווח בין כל כוס. מברישים בעדינות מים סביב כל תלולית מילוי כדי לעזור לאטום את הרביולי. מניחים בזהירות עלה נוסף של בצק מגולגל מעל ולוחצים מסביב לכל תלולית מילוי כדי לאטום את השוליים. השתמשו בחותכן רביולי או בסכין חדה כדי לחתוך צורות רביולי בודדות.

שלב 8:

בישול ונהנה של רביולי ללא גלוטן הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה והפילו בזהירות את הרביולי. מבשלים אותם כ-3-4 דקות או עד שהם צפים לפני השטח. הקפידו לא להעמיס את הסיר כדי למנוע מהרביולי להיצמד זה לזה. לאחר הבישול, מסננים את הרביולי וזורקים אותם עם הרוטב האהוב עליך או מטפטפים עליהם שמן זית ומפזרים עשבי תיבול וגבינה מגוררת.

סיכום

בצק רביולי נטול גלוטן פותח עולם של אפשרויות קולינריות למי שמחפש חלופות טעימות למנות פסטה מסורתיות. באמצעות שילוב של קמחים ללא גלוטן כמו שקדים, טפיוקה וקינואה, ניתן ליצור בצק מזין ומשביע כאחד. עם הרבגוניות המדהימה שלו, בצק רביולי נטול גלוטן מאפשר לך לחקור מספר עצום של מילויים ורטבים, מה שמבטיח שבלוטות הטעם שלך תמיד מעוררות גירוי. אז, אספו את המרכיבים שלכם, הפשילו שרוולים וצאו להרפתקה קולינרית נטולת גלוטן שתשאיר אתכם חשק לעוד. תגידו שלום מגלוטן ושלום לעולם חדש של רביולי טעים!

רעיונות לאוכל בלי גלוטן רביולי
פודינג רוקי קל

אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלכם, פודינג קל של רוקי רוד עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 304 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-5 מנות. תמורת 1.81 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו קקאו לאפייה, מלח, תמצית וניל ועוד כמה דברים להכנת המתכון היום. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 41% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פאדג' רוקי רוד ב-5 דקות , גלידת רוקי רוד , ופינוקי רייס קריספי רוקי רוד .

גזרים ברביקיו

גזר ברביקיו דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסך הכל 225 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו טימין, רוטב ברביקיו, דבש ועוד כמה דברים להכנה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . עם ציון ספונקולרי של 32% , מנה זו די גרועה. מתכונים דומים הם גזרים כבושים , גזרים מזוגגים באגבה וגזרים מבושלים .

סנגריה פירותית

סנגריה פירותית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המשקאות שלכם. מנה אחת מכילה 165 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . תמורת 1.84 דולר למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -15 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו יין, מיץ לימון, תותים ועוד כמה דברים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית אובו-לקטו וטבעונית . עם ציון ספונסקולרי של 28% , מנה זו אינה יוצאת דופן כל כך. מתכונים דומים הם סלט עוף בקארי פירותי , פרפה יוגורט פירותי וקראמבל פירותי ללא גלוטן .

צלי חזיר בגריל עם דבש ועשבי תיבול

צלי חזיר בגריל בדבש ועשבי תיבול הוא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.51 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. המתכון יהיה להיט באירוע העצמאות האמריקאי שלכם. תערובת של צלי חזיר, ג'ינג'ר אייל, פלפל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא פגע בול. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צלי חזיר עם תפוחי אדמה ושום ועשבי תיבול, תרד מבושל וקרם מלפפון מקרר , צלי צלעות עומדות עם קראסט עשבי תיבול ומלח , וצלי צלעות בקרם שום ועשבי תיבול מסורתי .

מרק דלעת

מרק דלעת עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלכם. מתכון זה מספיק ל-14 מנות ועולה 78 סנט למנה. מנה אחת מכילה 145 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . אם יש לכם מקל קינמון, ציר ירקות, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 44% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו מרק דלעת ותפוחים , מרק דלעת וטחינה , ומרק דלעת .

קולר אפרסקים ושמנת

אם יש לכם כ -10 דקות במטבח, Peaches 'n' Cream Cooler עשוי להיות מתכון נהדר לצמחוני ללא גלוטן ולבסוף ל-bacon . תמורת 86 סנט למנה , תקבלו משקה ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -2 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 143 קלוריות . לכו לחנות וקנו תמצית שקדים, אפרסקים, דבש ועוד כמה דברים להכנה היום. 159 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: Ginger Lime Cooler , Watermelon Jalapeño Cocktail Counter Cooler , ו- Peaches & Coconut Cream Steel Oatmeal Cut .

טביעות אצבעות של פאי פקאן

פאי פקאן עם טביעות אצבעות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלכם. תמורת 5 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-54 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומעט חלבון, מכיל 44 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . לכו לחנות וקנו פקאנים, קמח, סוכר ועוד כמה דברים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זהו מתכון זול לחובבי אוכל דרומי. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את טביעות האגודל של חמוציות ללא ביצים , את פאי פקאן ללא גלוטן וללא מוצרי חלב , ואתפאי פקאן של ג'אנט סנט רג'יס עם פקאנים מזוגגים בדבש .

לזניה ללא אפייה

אף פעם אי אפשר למצוא יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לזניה ללא אפייה. מתכון זה מתאים ל-2 מנות ועולה 1.93 דולר למנה. למנה עיקרית זו יש 462 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש שמן קנולן, אטריות לזניה, פטריות ופלפל. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 68% , וזה ציון מוצק. לזניה עם דלעת וקישוא - ללא גלוטן, טבעונית , לזניה בסיר חרס ולזניה מתנה קלה דומות מאוד למתכון הזה.

מרק קייל איטלקי עם נקניקיות

מרק קייל איטלקי עם נקניקיות עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מספיק ל-8 מנות ועולה 2.04 דולר למנה . מנה אחת מכילה 281 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. תערובת של עגבניות משומרות, בצל, נקניקיות הודו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . עם ציון כף של 91% , מנה זו מצוינת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק קייל ותפוחי אדמה איטלקי , מרק קייל ובטטה צלויה עם נקניקיית עוף , ומרק נקניקיות וירקות איטלקיים .

צלי חזיר עטוף בפרוסצ'וטו או פנצ'טה עם מילוי שומר וצימוקים זהובים

צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? צלי חזיר עטוף בפרושוטו או פנצ'טה עם מילוי שומר וצימוקים זהובים יכול להיות מתכון מרהיב שכדאי לנסות. תמורת 8.42 דולר למנה , מתכון זה מכסה 49% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -75 גרם חלבון , 66 גרם שומן , ובסך הכל 1172 קלוריות . מתכון זה מ-Foodnetwork דורש נתח חזיר, פרושוטו די פארמה, יוקון ושום. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -3 שעות ו-55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים: ירכי עוף עטופות בפרושוטו , ברוקולי עטוף בפרושוטו עם צ'יפס בזיליקום , וקציץ בשר עם חזיר, פורצ'יני ופנצ'טה .

סרטונים להכנת תפריט רביולי בלי גלוטן בסגנון שונה
איך להכין בצק פסטה ללא גלוטןהשפית הראשית של פסטה אוונגליסטים, רוברטה ד'אליה, מראה לכם איך להכין בצק פסטה טרי ללא גלוטן. המדריך שלה צעד אחר צעד...
איך מכינים רביולי נטול גלוטן ‣‣ עם מילוי דלעת חמאהאיך להכין רביולי מושלם ללא גלוטן עם מילוי דלעת חמאה ללא חלב. זוהי ארוחת חג מדהימה שתוכלו...
רביולי שום צלוי שלוש גבינות ללא גלוטן | חלומו של חובב פסטה!!רביולי גבינה ללא גלוטן זה טוב יותר מכל רביולי קנוי בחנות שתמצא והוא קל יותר להכנה ממה שאתה חושב. מתכון: ...
פסטה ללא גלוטן | יסודות עם באבישהצטרף ל-Thrive Market היום כדי לקבל 25% הנחה על ההזמנה הראשונה שלך ומתנה בחינם! היום, עבור...
רביולי ללא גלוטןרביולי ללא גלוטן קל להדהים להכנה ללא שום ציוד מיוחד! השתמשו במילוי וברוטב האהובים עליכם. קבלו את המתכון...
טיפים וטריקים לתפריט בלי גלוטן רביולי
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לרביולי בלי גלוטן