איך אני יכול להכין תבלינים ללא גלוטן?
בישול ללא גלוטן יכול להיות מכריע, אבל תבלינים הם אחד ההיבטים שקל יותר לשלוט בהם. תבלינים הם דרך מצוינת לשפר את הטעם של הארוחה שלך מבלי שתצטרך לדאוג לגבי זיהום צולב. חשוב לקרוא את התוויות בעת קניות של תבלינים ללא גלוטן ולוודא שהם מאושרים ללא גלוטן אם הם מגיעים מאריזה.
בעת יצירת תבלינים תוצרת בית, עדיף להשתמש במרכיבים שאושרו ללא גלוטן ולהימנע משימוש במרכיבים כגון רוטב סויה או בירה מכיוון שלעתים קרובות אלה מכילים עקבות של גלוטן. אתה יכול גם להשתמש בסוגים שונים של חומצים, עשבי תיבול, תבלינים ומיצי הדרים כתוספות טעם לארוחות שלך.
כשאתה יודע אילו תבלינים אתה יכול לצרוך בבטחה בדיאטה נטולת גלוטן, תמצא את עצמך מתנסה בשילובים קולינריים שונים. עם המרכיבים הנכונים, תוכל ליצור מתכוני תבלינים ייחודיים שהם גם טעימים ובטוחים עבור אנשים עם מחלת צליאק או אלה שמקפידים על אורח חיים ללא גלוטן.