אילו ארוחות ללא גלוטן אני יכול להכין?
הצעד הראשון ליצירת מתכונים טעימים ללא גלוטן הוא למצוא את המרכיבים הנכונים. למרבה המזל, יש הרבה אפשרויות זמינות שהן גם טעימות וגם בריאות. אתה יכול למצוא מגוון של דגנים ללא גלוטן, כמו קינואה, כוסמת, דוחן ואורז חום. ישנם גם סוגים רבים של קמחים ללא גלוטן, כמו קמח שקדים או קמח קוקוס.
המפתח הוא להתנסות בטעמים ומרקמים שונים כדי למצוא את מה שאתה הכי אוהב. בנוסף, חפש מוצרים המסומנים "ללא גלוטן" במכולת או בחנות טבע. זה מבטיח שהמוצר אושר נקי מכל כמויות עקבות של גלוטן. דרך מצוינת נוספת להיות יצירתי עם הארוחות שלך היא לחקור מאכלים בינלאומיים שונים שיש בהם מנות נטולות גלוטן באופן טבעי.
המטבח ההודי מציע שפע של מאכלים בריאים עם אורז, עדשים, ירקות ותבלינים - הכל ללא חיטה! יש גם הרבה מנות מקסיקניות טעימות כמו טאקו ואנצ'ילדות שניתן להכין באמצעות טורטיות תירס במקום קליפות או עטיפות על בסיס חיטה. עם קצת יצירתיות, בקרוב תגלו שיש הרבה יותר באכילה ללא גלוטן מאשר רק סלטים!